Я не тримаюсь скарбiв на землi

Любовь Дуля Шевчик
Я не тримаюсь скарбів на землі,
Бо тут - все марнота, усе дочасне,
Лиш тільки в Бозі маю вічне щастя,
А світ цей в темряві лежить і злі.

Бажаю серце чистим зберегти,
Щоб суєта суєт не полонила,
Щоб з силою здіймати віри крила,
Висот сягати, де царюєш Ти!

Буває, напливе туман проблем,
І вітер знемагань не раз повіє,
Допоможи, Ісусе, щоб надія
Не знищилась, зачувши в серці щем.

Я хочу скарби в небі берегти,
Де міль і ржа, і злодій не досягнуть,
У небі бути всім єством я прагну,
Бо там живе й керує Бог святий!
~ДЛВ~