Европейские игры 2019

Алексей Осипюк
Краіна скінулась на гульні,
Раз трэба госцю… На, бяры!
Пляшы, іграй што маеш сілы,
Мы ж у Еўропе ўсе сябры?

Ў яркіх водблісках металаў
Заззяе Мінскі стадыён,
А нам..? Што нам, басоце,
Шынгенскай візы забабон?

Ўсім пляваць хоць з калакольні
Хто першы стане, хто другі...
Даўно ўжо допінг безсэнсоўны
Пусціў у спорце карані.

Жыве бязвольная краіна,
Гуляюць у ігры з ёй цары
І застаецца толькі з півам
Глядзець на гэта з кануры.

20_19_05_04