Хоч березень вступив в своi права

Клавдия Дмитрив
Хоч березень вступив в свої права,
Та верболіз ще й досі не розвився.
Не зеленіє на полях трава,
І шпак в шпаківню ще не зселився.

Хоч березень вступив в свої права,
Але земля навколо ще сіріє.
Тепла чекаємо не день й не два -
Натомість лиш холодний вітер віє.

Хоч березень вступив в свої права
І сонце промінь іноді кидає.
Дає про себе знати нам сова -
Вона також весну давно чекає.

Хоч березень вступив в свої права
Й природа уже трішки оживає,
Помітить можна всякії дива,
І тим дивам ніщо не заважає.

Хоч березень вступив в свої права
І небо стало трохи веселіше,
Проснулась вільха у ліску крива,
Й туман спадає кожен раз густіше.

12.03.2019 р.