Бажання падають у чашу-долю

Катерина Жебровська
Д. Шарашидзе
Виставка «Перед застіллям»
Дім Майстер Клас, Київ

Бажання падають у чашу-долю,
Палкі і щемні…
Бажання мирно відбирають волю…
Слова даремні…

Бажання падають… Неначе краплі
Людської крові…
Бажання грають на просторах зваби…
Пусті розмови…

Бажання падають… Крізь сни і мрії…
Їх так багато…
Бажання праведні – плоди достиглі…
Довічне свято…

03.05.2019