Урок з атеiзму

Леонид Ружинский
На уроці з атеїзму вчитель дітям
Сказав: -"Давайте встанем усім класом
І вголос повторятимемо разом:
-"Немає Бога! Він не править світом!"

Слух"яні діти, раді постаратись,
Волали не один раз це послАння Богу.
Лиш Сєня вирішив за партою лишатись,
Мовчав, хоча батьки його водили в синагогу.

- "А ти чого сидиш?" -питає вчитель в Сєні.
У відповідь: -"Є, чи нема, як істину пізнати?
Якщо нема, навіщо надривать свої легені?
А якщо є, відносини не варто з Ним псувати".