Так пече солодким болем у грудях

Елена Полищук -Зелинская
Осипається вранішний, ніжний  і бархатний   цвіт,
Скільки спогадів лине з  того часу- дитинства!
Я не пишу  більше для тебе, мабуть, дуже давно.
Дивовижна весна!Так серце п'янко стукотить й невпинно!

Сонце сяє ясравими перлами й  мереживом зв'язує очі.
Босі ноги ступають, в калюжі дощу,- вчорашні.
Терпко, присмак весни обціловує, й ластовинням  вкриває  руки.
Я не знаю! Чесно! Чому божевільні бувають ночі? 

Край вікна, вже скотилося небо до краю...
Обвиває, печатає солодом  серце. І сміється, блаженно...
Так пече і затягує болем солодким  у грудях! Чи була я щаслива?
А душа.... сціпеніла,  відповісти не може  напевно.

Обриваються ноти в повітря,  загадково   жар-птицею  линуть.
І росою вривається  в серце,  вивязує мрії  в думках навіжені.
Поруч тиша...  застигла солодким щемом ... Чи треба?
Відкривати  у таке наболіле й вчорашнє  двері?

Фото: Інтернет-ресурс.