Роберт Геррик. Н-66 Жертвенный дымок

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-66) Жертвенный дымок

Богам за мясо я воздам
Дымком, летящим к небесам:
Раз божества легки, как дым,
Нам – есть жаркое, нюхать – им.


Robert Herrick
66. Steam in Sacrifice

If meat the gods give, I the steam
High-towering will devote to them,
Whose easy natures like it well,
If we the roast have, they the smell.