Мравчици любов

Петр Пенчев
В тишината на снега са скрити
мълчанията тайни на Вселената.
А чувствата ни като във термити
лежат заровени и несподелени.


Само малки мравчици любов
от теб към мене бързо бягат.
Под сигнал на изстрел от пищов
на страстите във лоното полягаме.

Със устните си жадно ти ловиш
на щастието капчиците топли.
В треперещите ми ръце крещиш,
отпускайки задържаните вопли.

17.12.2012 г.
963 Б. Алекс.
Петр Пенчев