On the Language of Trefoil Новинка на Amazon

Ольга Глапшун
Нова книга на Amazon

Iouri Lazirko & Olga Hlapshun "On the Language of Trefoil"
Юрій Лазірко і Ольга Глапшун "Мовою Трилисника"
Yuri Lazirko y Olga Glapshun "En el Idioma del Trеbol"

The collection of poetry in three languages (English, Ukrainian, Spanish)
Збірка поезії трьома мовами (англійська, українська, іспанська)
El libro de poesia en tres idiomas (ingles, ucraniano, espanol)

         New York / Нью-Йорк / Nueva York,     247 pag. / стор. / pag.   

 

https://www.amazon.com/-/es/Iouri-Lazirko/dp/1796293989