Ми - укра нц!

Валентина Пащенко 2
   Ми - українці! Чи тому ж по краю
   Долю свою з усих сил ми тримаєм?
   Ми - українці? В котрий раз я питаю,
   Чому ж братів своїх рідних стріляєм?

   Як же серденько бідне болить!
   Чому ж війну нам не закінчимть?
   Як її хочеш, так називай,
   Мир краще війни, не забувай!

   Лише в мирі повинні всі жити,
   Радіти, кохати. любити,
   Мати гідність,честь, та повагу,
   Серця нестримну наснагу!