Завв д-3

Хохол Хохотович
У обовязках - по звіту,
Кожен день по тридцять копій,
Той, хто дума, що заввідділом -
Байдикує - товстолоб той.

У очах у нього - вектор,
Як ерекція щоранку,
Може дах собов підперти -
Пнучись вверх безперестанку.

Кожен день - на кілька пунктів,
Завжди кращий, ніж минулий,
Хлопцям довго в інституті -
Мняли яйця, щоб збагнули.

Позитивно завжди мислить
Слід за будь-яких обставин,
Навіть як немає смислу -
Піднімати вектор вялий.

Тож пряма - прямує вгору,
Перпендикулярним ліфтом,
Щоб з заввідділом нагору -
Вознестися непомітно.

Ну, а там - у кріслі боса,
Він вже бачить, як це буде,
Наш заввіділ - звітів стоси -
У один момент забуде.