Завв д-4

Хохол Хохотович
В графіках заввідділ - профі,
В вісях ігриків й іксів,
Кожен день - хоча б на трохи
Видно ріст показників.

Ікс - зарплата й преміальні,
І значний суспільний статус,
Усе просто геніально -
Як біля екрану кактус.

Вигода - пряма й відсотки
Завжди капають в кишеню,
Лізе вгору графік вкотре,
І свербить долоня в жмені.

Знов прибутки - наднормові,
Більші, ніж за три квартали,
Вісь іксів - завжди умови -
Забезпечить капіталом.

Так і жив би - якби якось
Не дізнавсь, що ігрик - наче
Вісь, яка із плином часу,
До нуля вертає значення.

А коли ж - зайде у мінус,
То всі графіки, що рвуться -
Вгору кожен день настійно
Одним рухом обірвуться.