Я тебе боготворю!

Валенсия-Велиция
З днем народження синочку,
                Дороге моє дитя -
Радість, щастя синьооке,
                Моє сонячне життя!

Миру, злагоди, натхнення,
                Світла божого в душі,
Зміст знаходить в повсякденні,
                Та здоровячком цвісти!

Ти цінуй усе що маєш,
                Гарну люблячу сім"ю,
Друзів вірних - всю родину.
                Я тебе боготворю!

З днем народження синочку,
                Дороге моє дитя!!!