Не търся любовта

Петр Пенчев
Не търся любовта, защото е във мен.
Отдавна я отглеждам във сърцето.
Да излети от там - не иска да е в плен,
непрекъснато дочувам тихия и шепот.

Когато в твоите протегнати ръце
 отпускам безметежното си тяло
 не може нищо любовта да спре -
до седмото небе сърцето ми е долетяло.

20.08.2018 г.
Б.Алекс.
Петър Пенчев