Щоб весело було. дитяча пicня

Светлана Щербанюк
                1

Микола вчасно в школу
Ніколи не прийде.
Та раптом, дуже рано
Біжить, аж гай гуде.
Не зміг відкрити двері –
Зачинені були,
Бо вчора п’ятниця була,
Сьогодні вихідний.


 приспів:

(хором:)    Всі дружно реготали.
           Комедія! Кіно!
           Сміятися потрібно
(Один голос:)            Для чого?
(Хором:)    Щоб весело було!


                2

Іван був неуважний,
Збирався наче спав,
Не бачив, що непарні,
Носки він натягав.
На другому уроці
Сашко побачив їх.
Ніхто від сміху цілий день
Спинитися не міг.


Приспів той самий.

                3

Погана звичка в Яни,
Весь час ручки гризе.
Одного разу вгризла –
Скривилося лице.
На неї клас весь глянув:
Обличчя синє все.
Язик, волосся, пальці всі
Опудало ще те.


Приспів той самий.
 
Другий повтор приспіву: (хором:) Всі дружно реготали.
                Комедія! Кіно!
                Хай світ увесь сміється,
                Щоб весело було.