Ти и пролетта

Петр Пенчев
Пролетта във нови дрехи се облича.
Състезава се със теб по красота.
По външен вид и двете си приличате,
а във телата ви живее младостта.

Ти ме смущаваш с заразяваща усмивка,
а клонките ни подаряват аромати.
Снагата ти с примамващи извивки
ме привлича нежно в твоите обятия...

29.03.2015 г.
2608 Б.Алекс.
Петър Пенчев