Я дякую долi...

Нила Волкова
Минає усе - завірюха і злива,
І юність у розкоші літа.
Лиш спогади вічні – була я щаслива
В обіймів твоїх оксамитах.

Душі моїй затишно так не бувало
Ніде і ні з ким, і ніколи,
Я дякую долі, яка дарувала
Мені ці хвилини казкові…

2019