Навiть дивно...

Фиолетта
Навіть дивно, що місто  дощем не зволожене,-
Дні весняні промінням як цвібак  розкришено,
То його скуштувати  ніяк вже не зможемо,
Що  було-загуло,  ми не станемо іншими.

Все так рівно–помірно і не ризиковано,
Пальці ж вперто розв’язують  пам’яті вузлики,
Виявляється  - ми не були винятковими,
І бракує тепер замість слів тільки музики.

Тричі денно я натще реалій торкаюся,
Розумію, що врешті,  ми  глухоніміємо,
В остаточнім  своїм епікризі не каюся,
І зумію сховати сльозину під віями.