Краса в Карпатах

Клавдия Дмитрив
Краси такої, як в Карпатах
Ніде у світі не знайти.
Але потрібен, мабуть , шельвах ,
Щоби красу цю зберегти.

Краси такої, як в Карпатах
Немає навіть і в казках.
Тут безліч  друзів є пернатих.
Не завжди це побачиш в снах.

Краси такої, як в Карпатах
Шукай де хочеш - не знайдеш.
Все у красі,  в зелених шатах.
З байдужістю тут не пройдеш.

Краси такої, як в Карпатах
Нема у жодній стороні.
Та й не було ціни в дукатах -
КАРПАТИ УКРАЇНСЬКІ лиш одні.

*ШЕЛЬВАХ - вартовий, дозорець
*ДУКАТ - застаріла грошова одиниця багатьох європейських країн

07.05.2019 р.