Р ДНИЙ КРАЙ

Людмила Кравченко 4
Ось  де знаходиться рай,
Там де  рідний наш край.
Там  де  цвітуть  яблуні,
Торкаються  гіллям землі.

Де стежка дитинства біжить,
І в'ється  поміж  роками.
Коли сердце наше тремтить,
Коли  ми  у  ріднім  краї.

Де все так знайоме до болю,
Навіть камінь на якому стоїш.
Де верби  склонились додолу,
А  в   душі  неначе  політ.

Душа вона рветься додому,
Туда,  де  коріння  твоє.
Лише сердце ниє  од болю,
Бо  рідних  немає  уже!!!