Дует непереможений

Игорь Герасименко Кременчугский
Сяє даль зорею золотою,
наміри окрилює міцні.
Конюшина злету салютує,
ми весні даруємо пісні.

Забуваємо, що у неволі
відчаю і сумніву жили.
Ніби отамани, анемони
на бої ведуть і на бали!

12.05.2012