Як щось казати про тебе..

Константин Матаков
***

Як щось казати про тебе
Ти янголятко на небi
Травень зелений вологкий
Смак божевiльний солодкий
 
Очi  сьогоднi найближчi
День що займається вище
Дощ вiддзеркалення бiле
Сонця зi мною весiлля

120519