ЯК?

Светлана Кравчук 379
А жити можна неповторно…
Чарівно, світло і не в чорне.

Спонтанно, сміло і без спроби.
Не множити і не ділити дроби.

Любити, вірити і бути,
Губити, сірити і зло минути.

Прийняти себе від початку.
Любити треба. Світ – зернятко.

Рухливість виміру і часу…
І – справедливість! Повну чашу!

Наповнюй змістом життя келих!
Складай його із днів веселих.

Примножуй краще! В світлі будь!
Минула темінь. То ж – забудь!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
06.05.2019
21:21
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.