Гiрський потiк прекрасних мрiй

Светлана Кравчук 379
Плекаймо віру у добро
У світлість душ і чистість мрій.
На серці буде хай тепло.
Бо в земнім світі  кожен – свій.

На зустріч Сонцю усміхнись,
Розкрий обійми для дощу.
Як щось минуло – не женись.
Скажи собі: «Я відпущу».

Життя гористе і в імлі –
Душа сягне блакить вершин.

І небо чисте в душі злі
Заллє могутній Алладин.

Хай мир у серці оживе
Сакральним помислом до дій.

Впусти в своє життя нове –
Гірський потік прекрасних мрій.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
05.05.2019
22:43
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.