Чудотворный след укр

Вера Азарина
Чистий погляд дивиться на мене
Світлі очі високої краси
Ніжний, теплий, незбагненний
Промінь літної роси

Пречиста Діва, Пресвята Марія
Чудотворний образ золотий
На Її руках Істинний Месія
Божий Син, Єдиний і Святий

Небесний світ хвалу співає
А я що зможу принести?
Цей погляд знову приласкає
І серце вимовить "прости"

Та побіжить сльоза солона
Бо ніжні очі розтопили лід
На мене дивиться ікона
Чудотворний Діви слід...