не имеет значенья. значення бiльше немаe. not matt

Слава Мостовой
это все, не имеет значенья
все эмоции эти, прыжки и напряги
я по-прежнему снова, в объятьях сомненья
и оптимизм уж не тот, и меньше отваги

и не столько надежды, но интуиции больше
той, что с опытом входит, увы, к сожаленью
только времени меньше и зимы все дольше
но уже это все, не имеет значенья


усе це, значення більше не має.
всі емоції ці, стрибки та напряги,
і сумніви мої, такі ж, як раніше,
і оптимізм вже не той, і менше відваги.

і не стільки надії, та інтуїції більше,
що з'являється з досвідом, так теж це буває,
тільки часу ще менше, та зими ще довше,
але все це, значення більше не має.


all this has long, already not matters,
all these emotions, jumping, stupidity,
I, as before, continue to doubt.
and the carelessness less, and less intrepidity.

and the hope, - she is other, but more a sixth sense,
that comes with experience, in the event that better,
Only time, even less, and the winter are long,
but all this has long, already not matter.