Прости, Господь

Клавдия Дмитрив
Прости, Господь, прости,Тебе благаю,
Я грішна, як і більшість на землі.
Скільки гріхів, насправді, я не знаю,
Й які вони: великі чи малі.

Прости, Господь, прости, Тебе я молю,
Я не свята, я грішна, як і всі .
Прости, Господь,  й дай добру мені долю…
В сльозах вмивалась, наче у росі.

Прости, Господь, прости, змилосердися,
Не всі свідомими були мої гріхи.
З Небес на мене, Отче, подивися.
Гріхи в душі, неначе кияхи.

Прости, Господь, прости мене, я прошу,
Нелегко йти з гріхами по житті,
Зніми з мене цю непосильну ношу,
За кожен гріх живу я в каятті.

Прости, Господь, прости, на мене зглянься,
Я хочу жить надалі без гріхів.
Впасти в гріхи я більше  вже не дамся …
Почуй, Господь, ланцюг моїх цих слів.

11.05.2019 р.