Теплый вечер укр

Вера Азарина
Тихий вечір вчора промайнув
І все ніби то звичайне
Але вітер ніжно так шепнув
Таке миле й таке тайне

Теплий дощ йшов за мною
Весняний подих оксамиту
Його голос огортав водою
Ніжність я бачила відкриту

Нажаль та мить минула
І все знову стало як було
Але весна мене гукнула
І в серці залишилось тепло...