тлiн, або прокляття - це як смерть

Гелена Смилянская
чому,коли було почуто від особи вперше слово тлін,
не звернулось з тієї чорної дороги в сторону,
тоді було б життя,
здоров'я,
і на смерть не було б відьминого прокляття.

ПРОКЛЯТТЯ - ЦЕ ЯК СМЕРТЬ