Нема гарант й

Клавдия Дмитрив
В житті нема гарантій ні на що:
Ані на злети , ані на падіння.
Найголовніше – знати ж бо про що
Щоразу промовля наше сумління.

В житті нема гарантій ні на що,
Й ніхто ніколи їх не може дати.
І не потрібно же ніколи  за будь –що
Гарантії у когось вимагати.

В житті нема гарантій ні на що,
Й якими б  впевненими ми  в житті не  були,
Верзти ж бо не потрібно казна-що,
Щоб нам гарантії додати не  забули.

В житті нема гарантій ні на що,
Тому в усьому ми надіймося на Бога.
Й не думаймо , що ми є бозна-що -
І до гарантій  найвірніша це дорога.

13.05.2019 р.