З Мiжнародним Днем Сiм I!

Светлана Потайчук
З  Міжнародним Днем Сім'ї!
Прийміть від мене привітання
У Міжнародний День Сім'ї!
Для Вас найкращі побажання
І щоб здійснилися вони!
Будьте завжди поруч,
любов бережіть!
Образи і чвари
подальше женіть!
Хай віра й любов в
Ваших душах живуть!
Хай щастя в домі
Ангели збережуть!
Будьте здорові,
щасливі, успішні,
Хай з кожним днем
міцніють почуття!
Щоб один одного
любили, поважали
та пам'ятали - з сім'ї
починається життя!
Божої ласки Вам та
добра,
Ясного неба, достатку,
тепла!
На щастя, на радість,
На многії і благії літа!