Тиша ЛIсова

Катерина Жебровська
Тиша ЛІсова…
Сутність ЛІсова…
Святість ЛІсових заклинань…
Зваба ЛІсова…
Ніжність ЛІсова…
Шелест ЛІсових міркувань…

Барви ЛІсові…
Чари ЛІсові…
Грані ЛІсових таємниць…
Стежки ЛІсові…
Знаки ЛІсові…
Вічність ЛІсової краси…

Свіжість ЛІсова…
Дзвінкість ЛІсова…
П’янкість ЛІсових відчувань…
Казка ЛІсова…
Правда ЛІсова…
Свято ЛІсових дарувань…

12.05.2019