Хто на якому етапi?

Катерина Жебровська
Хто на якому етапі?
Хто кому – Вчитель і Бог?
Пункти призначень на мапі –
Перший осмислений крок…

Хто кому – гра й заборона?
Хто чим наповнює світ?
Перша відверта розмова –
Долі означена мить…

Хто чим живе й багатіє?
Хто кому – радість й Любов?
Перший цілунок… Обійми…
Єдність… Політ в Джерело…

Хто кому – сила і право?
Хто загортається в тінь?
Світло… Тунель крізь заграви –
Перше прощання… У Синь…

15.05.2019