Оксана, вiтаю з Днем Ангела!

Светлана Потайчук
Оксана, вітаю з Днем Ангела!
В іменини твої прості побажання:
Нехай будуть безхмарні дні та роки.
І висвітлює шлях зірка удачі!
Здоров'я, успіху,  віри, надії, 
любові, удачі в справах!