Тiльки не скажи

Николай Иванович Мельник
Тільки не скажи нікому,
Між нами що було  кохання,
Що цілував, водив додому,
То мої то наші всі зізнання.
....
Приспів:
Прошу тільки не забудь,
До тебе я не  був  невдаха,
Ти зі мною завжди будь,
Не відлітай як біла птаха.
....
Тільки не забудь ніколи,
Ті слова в  моїх зізнаннях,
Освідчення  і всі приколи ,
Я  був щасливим у коханнях.
....
Та нехай  живе у сердці,
І зігріє наші душі,
Кохання нам відкриє дверці,
І  скрізь на морі і на  суші.
....
Моя пісня

Т