Веснянка

Наталия Виленская
Синьоока весела гроза
Ллється сріблом у трави навколо.
Життєдайна краса,
Як відлуння любові.

Сяють сонечко і небеса,
Вітер ніжиться в вітях шовкових.
Свіжа й ніжна краса,
Як відлуння любові

Заспіває весняночку май
Білим цвітом в зорі пурпуровій.
Швидкоплинна краса,
Як відлуння любові.

Хороводом смарагдових шат
Посміхається граб у діброві.
Віковічна краса,
Як відлуння любові.

Опубликовано в № 89 за 2019 г. журнала «СКЛЯНКА ЧАСУ» ("СТАКАН ВРЕМЕНИ"), автор Наталия Виленская