Кожен мр ю ма

Клавдия Дмитрив
Кожен мрію має ж ,бо, свою ,
І прагнення до здійснення  в всіх  різні.
Хто над прірвою до неї на краю,
У  кого нерви не витримують залізні.

У кожного шляхи  до мрій свої,
І  бачення зовсім неоднакові.
Комусь про  це співають солов’ї,
А комусь сняться сни лиш кольорові.

Та кожен може мріяти щораз
І не зупиниться на півшляху до мрії.
Будуєм ми для мрій своїх каркас,
І  мрію  кожен , мов  дитя леліє.

То ж вимальовуйте картину  своїх  мрій,
І мапу для їх здійсненні малюйте.
Мрій може бути стільки , наче  рій,
Та впевнено до здійснення прямуйте.

Не зупиняйтесь ви на півшляху,
Все мрійте , мрійте й мрії додавайте,
Щоб навіть мрію мали ви крихку,
Щасливими від здійснення ставайте.

14.05.2019 р.