Чаша

Клавдия Дмитрив
Чаша своя у кожного налита,
І в кожного наповнювач там свій,
Ще при народженні всім подана й  відкрита,
І кожному налито свій напій.

Чаша своя у кожного налита,
І кожен сам пить буде все до дна.
Чаша до дна повинна буть допита,
Повинна бути випита сповна.

Чаша своя у кожного налита:
Гірка  вона , солодка  чи терпка…
І якщо стане за краї аж перелита,
То однозначно – вона зовсім нелегка.

Чаша своя у кожного налита,
І тільки ми ж , бо , знаєм її смак,
Вона не лишиться ні  в кого недопита,
І на дні чаші  в кожного свій знак.

Чаша своя  у кожного налита,
І смак  чужої на  не скуштувать.
Нічия чаша не стає розбита,
Й до дна прийдеться чашу допивать.

14.05.2019 р.