Весiльний рушник

Сергей Комарецкий
Вишивала сліпими ночима
На весілля моє рушника,
Поливала слізьми під очима
Свою долю, що знала одна.

Вишивала. І голка до крові
Колить пальці і серце стиска
Од її невблаганній любові
Хрестик хрестиком на рушника.

Вишивала мені радість, долю,
Синє небо і вірне кохання,
Що не знала сама... і ниткою
Шила з ночі до самого рання.
16.05.2019