Гимн Lauda anima

Вероника Мусвидас
/Гімн Міжнароднага фестывалю хароў хлопчыкаў і юнакоў "Lauda anima"/

Пануе музыка ў душы, -
Душа становiцца узнёслай,
Ўздымае крылы да нябёсаў,
Зусiм не думае зграшыць...
Пануе музыка ў душы,
I той у радасцi жывецца,
Чароўна расквiтае сэрца
I б’ецца ў жаданнi жыць.

Lauda anima -
Радуйся, душа,
Музыкай светлаю
Сэрцы ўзвышай.
Lauda anima -
Радуйся, душа
Музыкай лепшаю
Сяброў яднай.

You hear the music, fairy sounds,
So that is why your soul is flying.
Your soul will not be ever crying,
It sees the sun among the clouds.
The light of music in your soul
It gives the wings that rise you higher
No war no tears and no fire
But only happiness in all.

Lauda anima -
Радуйся, душа,
Музыкай светлаю
Сэрцы ўзвышай.
Lauda anima -
Радуйся, душа
Музыкай лепшаю
Сяброў яднай.

Сябры яднаюцца душой,
Злучае закаханых сэрца.
Праз музыку, што песняй льецца,
I мы яднаемся з табой.
Сяброўства наша не разбiць,
Не сцiшыць радасць ад мастацтва.
Нас не прымусiш развiтацца,
Пакуль тут музыка гучыць.

Lauda anima -
Радуйся, душа,
Музыкай светлаю
Сэрцы ўзвышай.
Lauda anima -
Радуйся, душа
Музыкай лепшаю
Сяброў яднай.


Видео - https://youtu.be/gVzeVF6kD5I