З життя не забирайте самоти

Любовь Дуля Шевчик
З життя не забирайте самоти...
Старайтесь тишу відчувати  серцем...
Щоб чути, як воно у грудях б’ється,
Й думками досягати висоти.

Не відкидайте в прірву самоти,
Нехай бажання втіляться в реальність,
Не зоглянетесь - підкрадеться старість,
Й наблизить  до бажаної мети.

Не зупиняйте плину самоти,
В обставинах важких - відкрийте Бога,
Хай відведе вузенька  вас дорога,
Подалі від земної суєти.

Шукайте час, побути в самоті,
Вона ж бо до молитви надихає...
Здійнявшись духом ввись, над небокраєм,
Знайдете все важливе у житті.
~ДЛВ~