я так тебе люблю

Алена Васильченко
Я так тебе люблю, що, боже мій...
Я дихати лише тобою хочу.
Як дощ цілує небеса сумні,
як море шаленіє і шепоче...
Я так тебе - до відчаю, до сліз.
Я так тебе люблю, що, навіть, дивно...
Коли тебе нема - усюди, скрізь
малює світ мені твої обійми.
Я - ніжна, я - шалена, я - німа.
Я так тебе - що і душі замало.
Не дихаю, коли тебе нема.
не дихаю, коли не обіймаю.
Я так тебе люблю, що не піти,
а як піти - себе картати вічно.
Люблю тебе... люблю до сліпоти,
як небо любить хуртовини в січні.
Я так тебе - що не знаходжу рим.
Я так тебе - як вміють тільки діти.
Я так тебе люблю, що боже мій,
невже так можна боляче любити...