Метелик що за свiт метелик..

Константин Матаков
***

Метелик що за свiт метелик
Там очi руки гiлка вовк,
I вечiр стогону замовк
Тримаю я вогненний келих

Метелик це малюнок пекла
Комаха комiк комiсар
Суцільний і німий нуар
Навiчно вiн тепер запеклий

Метелик цар повiтря всього
Iстота непогана. Свiт.
Тому вiн перший заповiт
Бажати Господа i Бога

170519