Дим кохання

Рита Старкова
Вона сидила на підвіконні в очікуванні світанку
Жадібно ковтаючи дим цигарок кохання
Поруч лише келих вина мрій та фантазій
Вона пригадувала його...
Його риси обличчя, погляд, дотик..
Дим усе більше висмоктував душу
Додав її до алкоголю та дарував ночі
Спогади спокушували
Аромати змішувались
Вона віддавалась його Всесвіту
Повні легені обпалюючого диму
Зводили з розуму
Кохання - стало хронічним спокушувачем