Мене народження цiкавить сам мотив..

Константин Матаков
            ***

Мене народження цікавить сам мотив
Як же народжуються музика, картина,
Вірш і конвалія, повітря і дитина,
Чумацький шлях і навіть місто Львів

Звичайно, все ховає довго мудрий Бог
І відкриває тільки обраним нещасним
Щоб в мить прозріння радість сонцем стала ясним
Вони народжувались серцем без тривог..

180519