Пiсня

Любовь Дуля Шевчик
(мезовірш)
П/очни співати і почуєш ти
П/і/сні, що пролунають над   горАми,
По/с/лухати  їх варто з висоти,
Зра/н/ня  пробудять всіх від дрімоти,
Земл/я/   їм відгукнеться колосками.
~ДЛВ~