Звисокихгрбжитьвода

Елена Мисевич
З високих гір біжить вода,
Вмиває землю, наче роси,
На схилах вже ростуть покоси -
Трава зелена, молода.

Ще сніг вкрива вершини гір,
В долині ж розквітають квіти,
Сонця теплом земля зігріта,
Ходімо й ми тепер надвір...

13.05.2019