Помiчниця маленька

Любовь Дуля Шевчик
Разом з сонечком прокинусь,
Одягнуся, помолюсь.
Не втрачаючи хвилини,
За роботу я візьмусь.

Підміту підлогу гарно,
На долівці пил зітру,
Часу я не згаю марно -
Чисто в хаті приберу.

Знаю - любить Бог порядок,
Так навчав мене татусь.
Ось тому, постійно й радо
За роботу я берусь.

Щоб матусю здивувати, -
Свої іграшки складу,
А тоді піду із братом
Прибирати у саду.

І зрадіє люба ненька,
Буде тішитись Ісус!
Хоч я дівчинка маленька -
Праці зовсім не боюсь!
~ДЛВ~