Цветы укр

Зарина Чёрненькая
Довіряю? Так, довіряю.
Від цього так гидко і бридко.
"Кращий друг", "авторитет" або "крихітка",
Я все розумію і все одно довіряю.
Просто брехня або вбивство
Значення розмах не має.
Все навколо, та і я сама
Поховані у лицемірстві.
Можливо, розумна чи дурна навпаки,
Я все одно довіряю
І у звичному безголоссі
Скажу у самому кінці:
"Ось вони, квіти у моєму волоссі."