***

Рахим Карим
Арзанда эмасдим болалигимда,
Арзанда бўлмадим ўсмирлигимда.
Арзанда бўлмадим мен  ёшлигимда,
Арзанда бўлмадим кексалигимда.

Фа;ат ме;нат ;илдим  кечаю кундуз,
Терларимга гуво; ;уёшу юлдуз.
Арзанда ;илмади ;аёт на ёз, куз,
Та;диримга шо;ид ём;ир ;амда муз.

"Бир хор бўлган, бир афзал" дерлар...